KSV Rumbeke 4 - 2 KFC Moen

Wedstrijd Akern op zaterdag 30 september 2023 om 19:00

Verslag wedstrijd

Zaterdagavond 30 september 2023 mochten de gasten van trainer Geert Broeckaert KFC Moen ontvangen op het Rumbeekse Sportpark. Voor KSVR een match om de volle buit eindelijk nog eens te pakken.

De Bricx-mannekes begonnen wat nerveus aan de wedstrijd, want een tegenstander dat we niet echt goed kennen en in het begin is het wat aftasten wat ze in de kuip hebben. KSVR speelde iets wat afwachtend, maar we konden af en toe eens flitsen maar zonder enig gevaar. Moen kon af en toe dreigen maar onze defensie hield voet bij stuk. In minuut 17' kon Vachtje N. Vermaut bedienen waarop N. Vermaut het leer lekker tegen de netten kon duwen (1-0). KSVR putte vertrouwen uit deze goal en amper 3 minuten later kon L. Bochet met een heerlijke assist N. Vermaut bedienen die koelbloedig bleef en het leer via de paal in het mandje kon prikken (2-0). KSVR op rozen dacht men, maar de bezoekers uit Moen bleven zoeken en drukken. Net voor het halfuur konden ze de 2-1 tegen de netten prikken. We gingen de rust in met een 2-1 voorsprong.

Hattrick voor N. Vermaut

Tweede helft waren onze Bricx-mannekes op hun hoede. Beide ploegen wilden resoluut meer, KSVR wilde de score verder uitdiepen en Moen zocht naar de gelijkmaker. In minuut 58 werd N. Vermaut het bos ingestuurd met een speler van Moen in zijn rug. N. Vermaut is op weg voor zijn hattrick op zijn naam te zetten en jawel hoor, boem boem boem, N. Vermaut doet het, hij knalt koelbloedig en beheerst de 3-1 tegen de touwen. KSVR bleef duwen en dat resulteerde, in minuut 69 werd het leer perfect op het hoofd van onze kapitein geschilderd en met een heerlijk kopbal kon J. Kindt de 4-1 tegen de netten koppen. De bezoekers bleven niet bij de pakken zitten waardoor ze in minuut 73 de 4-2 konden scoren. KSVR ging op zoek naar de volgende goal, maar de kansen werden net de nek omgewrongen. Moen kwam nog fel dreigen en in minuut 85 kon onze goalie E. Martens nog een geweldige redding uit zijn mouwen schudden. De wedstrijd bloedde dood naar het einde met een prachtige 4-2 overwinning voor onze Bricx-mannekes.

Proficiat mannen voor deze geweldige broodnodige overwinning. Volgende week zondag 8 oktober 2023 gaan we richting KVC Ardooie om 15u. Supporters allen op post !!!!